Wie is Nicole

Reiki ontvangen is even bijzonder als
de behandeling zelf te geven 


Dat is mijn bestemming geworden.

In de wandeling van mijn leven was Reiki altijd al verweven. Via mijn moeder, die zelf reiki-beoefenaar was, ontdekte ik al op jonge leeftijd de helende kracht van deze levensenergie. In mijn leven is Reiki dus al heel lang een vaste waarde.

Om het zelf toe te gaan passen was natuurlijk wel een reis nodig. In mijn drukke leven kwam ik in de vrije en rustgevende omgeving van Bali tot het inzicht dat ik eerst moest investeren om mijn volgende bestemming te bereiken. 

‘Mijn betekenis’ werd een zoektocht waarbij cursussen als mindfulness en compassie belangrijke tussenstappen waren. Er volgden meer cursussen, boeken en gesprekken over compassie en leven in het nu. 

Het meest concrete antwoord kreeg ik toen ik de zoektocht juist losliet: Op mijn yogamat!

Het woord ‘Reiki’ viel en ineens werd het duidelijk.
Een week later begon ik aan de Reiki 1 en snel gevolgd door 2 en 3. En daarna heb ik het diploma voor Reiki Therapeut gehaald.

Mijn juiste bestemming gevonden evenals de rust en kracht. 

Dat vraagt natuurlijk wel onderhoud. In mijn vrije tijd wandel ik daarom veel en dan valt alle ruis weg. Een intens gevoel van vrijheid is altijd het resultaat. Geen gedachten en niets dat hoeft. 

En o ja.. wanneer ik niet wandel ben ik moeder, vrouw, vriendin, kroegmaatje, receptioniste, dochter en vooral Reiki therapeut. En dat deel ik graag met jou!

%d bloggers liken dit: