De Behandeling

Als je nog niet bekend bent met reiki heb je wellicht veel vragen. Op deze pagina beantwoord ik veel gestelde vragen. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via telefoon, e-mail of WhatsApp. Ik probeer binnen een werkdag te reageren op jouw bericht.

Wat kun je verwachten van de Reiki behandeling?

De Reiki behandeling vindt plaats in een rustige, warme ruimte. Er speelt zachte muziek op de achtergrond. Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel onder een deken met je hoofd op een kussen. Indien gewenst kan ik je ook behandelen op een stoel. Voor de behandeling begint zal ik je vragen om sieraden en eventuele piercings af te doen.

Draag comfortabele kleding. Tijdens de Reiki behandeling wordt je hele lichaam behandeld. Ik zal verschillende zachte handopleggingen toepassen op of net boven je lichaam, zowel op de voorzijde als op de achterzijde van je lichaam. Zelf hoef je niets te doen of te zeggen.

Hoe de Reiki behandeling wordt ervaren verschilt per persoon. Je kunt warmte, kou of tintelingen voelen. Ook emoties als blijheid, verdriet of boosheid kunnen in je opkomen. Probeer tijdens de Reiki behandeling je oordeel over je gevoelens en gedachten los te laten. Ook als je niets lijkt te voelen, is de Reiki energie werkzaam.

Wat kun je verwachten na een Reiki behandeling?

Bijna iedereen voelt zich rustiger en meer ontspannen na een Reiki behandeling. Andere ervaringen kunnen echter heel verschillend zijn. Zo kun je je fitter of juist vermoeider voelen. De behandeling werkt nog dagen door. Reiki werkt door op lichaam en geest. Zo kunnen pijnklachten verminderen en kom je meer in je eigen kracht te staan. Je ervaart een positievere levenshouding, een sterkere intuïtie, meer inzicht en ontspanning. Soms worden oude klachten eerst erger na een reiki behandeling. Je lichaam is dan bezig om afvalstoffen af te voeren.

Reiki behandeling op afstand – hoe werkt dat?

Voor deze Reiki behandeling hoeven wij niet in dezelfde ruimte te zijn. Ook zonder bezoek aan mijn praktijk is het mogelijk om een Reiki behandeling te ondergaan. Ik behandel jou dan vanaf afstand. Voor meer informatie over deze Reiki behandelingen neem je contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over.

Hoe ziet de praktijk eruit?

Mijn praktijk is aan huis en gelegen op de eerste verdieping. Voor de praktijk is een openbare parkeergelegenheid waaraan geen kosten verbonden zijn. Mijn praktijk heeft geen wachtruimte waar je vooraf kan plaatsnemen. Kom daarom vijf minuten voor de afgesproken tijd. Hierdoor heb ik voldoende gelegenheid om mij goed voor te bereiden op de reiki behandeling.

Wat is belangrijk om te weten?

Soms kan 1 sessie voldoende zijn, bijvoorbeeld om even te ontspannen of als steun in de rug om zelf weer verder te kunnen.
Bij klachten die langer spelen zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Ik raad dan aan om 3 tot 5 afspraken te maken gedurende een bepaalde periode en daarna te bekijken of nog meer afspraken wenselijk zijn.

In mijn praktijk kun je niet pinnen. Wel kun je betalen via een QR code doormiddel van de betaalapp op je telefoon.
Betaling gebeurt direct na de behandeling.

%d bloggers liken dit: