AromaTouch

De AromaTouch technique oliën

Wat is nu eigenlijk de AromaTouch™ Technique?
Het is een behandeling (vorm van massage) die wordt gegeven op de rug en op de voetzolen. Bij deze techniek spelen geurige essentiële oliën van dōTERRA een belangrijke rol.

Elke essentiële olie in deze behandeling is geselecteerd om z’n individuele aromatische eigenschappen én om de krachtige, gecombineerde aromatische eigenschappen.

De AromaTouch Technique is mild en kan worden aangepast voor de jonge, oudere of gevoelige huid, zodat iedereen hiervan kan profiteren zonder ongerust te zijn over een te veel voor het lichaam.

Enige kanttekening is wel dat als je bloedverdunners middels injecties gebruikt, je helaas geen AromaTouch behandeling mag ondergaan.

De AromaTouch technique bewegingen

Of het nu een handdruk is of een knuffel, elk fysiek contact heeft een verschillende betekenis. Zelfs als je essentiële oliën deelt, is er een verschil tussen de olie op iemands onderarm wrijven en de tijd nemen om echt hun gehele welzijn te beïnvloeden middels de AromaTouch Technique. 

Fysieke aanraking is net zo belangrijk bij de AromaTouch Technique als het aroma door de geweldige gezondheidsvoordelen.

Het hoofddoel van de techniek is het aanbrengen van de oliën en de ontvanger een ervaring met essentiële oliën bieden, maar de AromaTouch Technique gaat ook over verbinding met een andere persoon op emotioneel vlak. De verbindingen die worden gevormd door middel van deze techniek vormen gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvangen te ontspannen.

%d bloggers liken dit: